Gratis verzending vanaf 40,-

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!*

Klanten geven ons een 9,4/10

15% korting met code WATER *

Het perfecte duurzame relatiegeschenk!

Thermosfles bedrukken of graveren met logo

Offerte aanvragen

Extra lang koud

Extra lang warm

Duurzaam

Kwaliteit

Bedrukken of graveren

Je kan kiezen uit drie verschillende mogelijkheden voor het bedrukken en/of graveren van de thermosfles met logo, tekst of naam:

 1. Bedrukken thermosfles (mogelijk vanaf 50 stuks)
 2. Graveren thermosfles (mogelijk vanaf 10 stuks)
 3. Het graveren van onze Saywhat Bottle (mogelijk vanaf 10 stuks).

Optie 3 kan eventueel in een mix van verschillende kleuren (zie collectie op de shop pagina). Op de voorzijde staat het Saywhat schildpad logo en op de achterzijde wordt je bedrijfslogo/tekst of naam geplaatst.

Onze klanten

Vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

  Hoe Saywhat bijdraagt aan een mooiere wereld

  Dat er veel te veel plastic afval op de wereld rond zwerft, is niet alleen slecht voor de natuur en dieren, maar uiteindelijk ook voor de mens. Op verschillende manieren proberen wij met de Saywhat Bottle ons steentje bij te dragen om de wereld steeds een beetje mooier te maken.

  De Saywhat Bottle

  Uit onderzoek is gebleken dat een persoon gemiddeld zo’n 167 plastic flesjes per jaar gebruikt. Door het gebruik van de Saywhat Bottle kunnen deze plastic flesjes ingeruild worden voor één duurzame thermosfles die jaren mee gaat.

  Olive Ridley Project

  Het Olive Ridley Project is een organisatie die gewonde schildpadden (mede door plastic zwerf afval en visnetten) en andere zeedieren opvangt en verzorgd totdat ze uiteindelijk weer uitgezet kunnen worden in de natuur. Elke maand doneren wij een percentage van onze omzet naar deze organisatie. Ook hebben wij onze eigen adoptieschildpad Azura. Heb je haar al ontmoet?

  World Clean Up Day

  Elk jaar wordt de World Clean Up Day georganiseerd: een dag waar we samen met zo’n 180 andere landen de wereld een schoonmaakbeurt geven. Elk jaar organiseren wij op deze dag een Beach Clean Up in Noordwijk. Samen met een grote groep Saywhat Bottle vrijwilligers steken wij de handen uit onze mouwen en ontdoen we het strand, de duinen en de boulevard van heel veel (plastic) zwerfafval.

  World Animal Protection

  In samenwerking met World Animal Protection Nederland hebben wij een lijn gecreëerd van zeven thermosflessen, elk met een ander dier. Bij aankoop van een van deze Saywhat Bottles doneren wij €5 naar World Animal Protection. Met deze donaties beschermen ze honderdduizenden dieren die slachtoffer zijn van de toeristen industrie, dierenmishandeling, rampsituaties etc.