Thermosfles 500 ml

Ben je op zoek naar een bedrukte of gegraveerde 500 ml thermosfles met jouw logo, boodschap of tekst? Bij Saywhat kan je 500 ml en 750 ml thermosflessen laten bedrukken of graveren. Deze duurzame thermosfles is een waardevol en duurzaam relatiegeschenk. Ideaal om weg te geven aan personeel, klanten of partners tijdens bijvoorbeeld beurzen, festivals of toernooien.

Praktische informatie over de 500 ml Saywhat thermosfles

500ML Saywhat Thermosfles

De 500 ml thermosfles heeft een hoogte van 26 cm en een diameter van 7 cm. De Saywhat fles heeft een dubbelwandige constructie die gemaakt is van roestvast staal (RVS). Hierdoor komt de inhoud van de fles niet in contact met andere temperaturen en blijft drank tot 12 uur warm en 24 uur koud. Ideaal voor het meenemen van een koud drankje tijdens een dagje uit in de zomer of voor een warme koffie voor onderweg. De Saywhat thermosfles is 100% BPA-, lek- en condensatie vrij.

  • Afmeting 500 ml thermosfles: H 26 cm x B 7 cm
  • Roestvast staal (RVS)
  • Dubbelwandig
  • Houdt drank 24 uur koud en 12 uur warm
  • BPA vrij
  • Lekvrij
  • Condensatie vrij
  • Duurzaam

Bestelbaar vanaf 5 stuks in allerlei kleuren

De thermosfles 500 ml met logo is te bestellen vanaf 5 stuks en zijn beschikbaar in tientallen kleuren en prints. Een compleet overzicht van alle kleuren, prints en mogelijkheden vind je hier. Staat de kleur die jij wilt niet in het overzicht? Geef ons dan door welke PMS kleur jij graag zou willen. Voor flessen met een andere PMS kleur is de minimale afname 500 stuks. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Thermosfles 500ML kleuren

Logo bedrukken of graveren

Bij Saywhat heb je de mogelijkheid om de Saywhat thermosfles te graveren of te bedrukken met logo. Daarnaast is het ook mogelijk om de fles te bedrukken met een full print. De minimale afname voor een gepersonaliseerde full print is 500 stuks.

Graveren

Als het logo gegraveerd wordt op de thermosfles, maken we gebruik van laseren. Hierbij wordt een laagje verf van de thermosfles af geschrapt. Hierdoor ontstaat er een zilveren achtergrond. Dit is mogelijk vanaf 5 stuks.

Bedrukken

Bij het bedrukken van de thermosfles met een logo, afbeelding of tekst wordt er een extra laag op de fles gedrukt. Hierbij kunnen verschillende manieren bedrukking gebruikt worden zoals zeefdruk, heat transfer of 3D printing. Dit is afhankelijk van het aantal kleuren, de afwerking en jouw wensen. Mogelijk vanaf 50 stuks.

Full print

Wil jij een totaal gepersonaliseerde thermosfles met logo? Bij Saywhat kan je de thermosfles ook geheel bedrukken, dus met een full print. Bij deze bedrukking is de minimale afname 500 stuks. Heb je een ontwerp maar weet je niet precies of het mogelijk is of hoe het er uit komt te zien? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Thermosflessen bedrukken met logo