Gratis verzending vanaf €50,-

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis*

Klanten geven ons een 9,4/10

Young Capital Bottle: Thermosfles gegraveerd met logo

Young Capital, één van onze eerste klanten die gepersonaliseerde thermosflessen besteld heeft. De Saywhat Bottle is gegraveerd met het logo. De recruitmentspecialist heeft dagelijks meer dan 16.000 kandidaten aan het werk. Al bijna twintig jaar zijn zij dé schakel tussen bedrijven en jongeren. In de laatste jaren hebben zij een grote groei meegemaakt; in drie jaar tijd gingen zij namelijk van 500 naar zo’n 1.300 medewerkers. Een fantastisch resultaat en zij groeien dan ook nog elke dag.

Begin dit jaar heeft YoungCapital bij ons thermosflessen met bedrijfslogo besteld. Om de perfecte fles voor YoungCapital te creëren zijn er, in samenwerking met hun marketing afdeling, een aantal sample rondes geweest. Waar we het proces begonnen met een fel oranje fles bedrukt met logo zijn we uiteindelijk geëindigd met een mat zwarte fles waarin het logo is gegraveerd. Een mooi eindresultaat.

YoungCapital gebruikt deze thermosflessen met logo voor verschillende events. Zo hebben zij laatst een golf event georganiseerd voor klanten waarbij de flessen werden uitgedeeld. Een waardevol relatiegeschenk want, zomer of winter, een Saywhat thermosfles is altijd handig voor onderweg of voor op kantoor. De fles houdt je drankje namelijk tot wel 12 uur warm en 24 uur koud.

De inhoud blijft in onze flessen 24 uur koud en 12 uur lang warm. Een thermosfles wordt dagelijks gebruikt waarbij de logo’s voor de gehele omgeving zichtbaar zijn. Met als resultaat dat de thermosflessen een groot en divers bereik hebben.

Naast een waardevol relatiegeschenk is de thermosfles met logo ook een duurzaam relatiegeschenk. Door het weg geven van de thermosflessen, draagt YoungCapital bij aan het reduceren van wegwerpafval zoals plastic flessen of papieren bekertjes. Zo houden we met elkaar de wereld een klein stukje schoner.

Heb je vragen of wil je meer weten over het bedrukken of graveren van de Saywhat thermosflessen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Onze andere blogs

Al jouw vragen over een thermosfles beantwoord

Al jouw vragen over een thermosfles beantwoord

Waar wordt een thermosfles van gemaakt? Wat weegt een thermosfles? Hoe kan ik een thermosfles het beste schoonmaken? En is het mogelijk om een thermosfles te personaliseren met naam, tekst of logo? Wij beantwoorden al jouw vragen over een thermosfles!... Lees meer

De wegwerpbeker in de ban

De wegwerpbeker in de ban

Ze waren eerst niet weg te denken: de papieren- en plastic wegwerpbekers. De plastic bekers werden eerder al vervangen voor een papieren variant. Maar nu, een aantal jaar later, gaan we over op de volgende stap: een herbruikbare variant. Ben jij al overgestapt?... Lees meer

UPDATE: Azura en Loabi zijn weer thuis!

UPDATE: Azura en Loabi zijn weer thuis!

Een update met goed nieuws! Niet alleen Loabi mocht na een korte periode bij het Olive Ridley Project weer naar huis, maar ook Azura is eindelijk terug naar de grote oceaan. We zijn blij dat ze weer terug zijn naar de grote oceaan en hopen dat het hen goed gaat!... Lees meer