Gratis verzending vanaf 40,-

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!*

Klanten geven ons een 9,4/10

15% korting met code WATER *

Schenking aan World Animal Protection: €2.500,- voor dieren in nood

Wil jij je plastic flesje inruilen voor een duurzame Saywhat Bottle en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat kan! In samenwerking met World Animal Protection (WAP) werden zeven speciale Saywhat Bottles ontwikkeld, elk met een eigen dier. Zo steun je met de aankoop van deze duurzame thermosfles niet alleen dieren in nood, maar draag je ook bij aan een schonere oceaan. 

Bij Saywhat Bottles zetten we ons in voor het welzijn van de natuur en de dieren die erin leven. Zo organiseren wij regelmatig clean-ups, zijn wij partner van het Olive Ridley Project en bespaar je met slechts één Saywhat Bottle al 167 plastic flesjes per jaar. Daarnaast zijn wij officieel partner van World Animal Protection: een stichting die zich inzet voor het beschermen van dieren over de hele wereld. Uit deze samenwerking is de Saywhat Bottle X World Animal Protection ontstaan, elk met een eigen verhaal. Wist jij dat er elke dag miljoenen dieren worden uitgebuit, mishandeld en worden opgesloten in veel te kleine hokken?

€ 5,- voor iedere verkochte fles

Voor elke verkochte Saywhat Bottle X World Animal Protection doneren wij een bedrag van € 5,- aan deze stichting. Na een mooie samenwerking van ruim een jaar hebben wij een bedrag van € 2.500,- mogen doneren aan WAP! Dit bedrag zetten zij in voor het beschermen van dieren over de hele wereld. Van olifanten die dagelijks worden gebruikt voor toeristische ritjes op hun rug, tot opgesloten varkens in de industriële veehouderij. “Op naar de volgende mooie cheque én een wereld zonder dierenleed!”.