Volg ons op: Instagram | Facebook | LinkedIn

Young Capital Bottle: Thermosfles gegraveerd met logo

Young Capital, één van onze eerste klanten die gepersonaliseerde thermosflessen besteld heeft. De Saywhat Bottle is gegraveerd met het logo. De recruitmentspecialist heeft dagelijks meer dan 16.000 kandidaten aan het werk. Al bijna twintig jaar zijn zij dé schakel tussen bedrijven en jongeren. In de laatste jaren hebben zij een grote groei meegemaakt; in drie jaar tijd gingen zij namelijk van 500 naar zo’n 1.300 medewerkers. Een fantastisch resultaat en zij groeien dan ook nog elke dag.

Begin dit jaar heeft YoungCapital bij ons thermosflessen met bedrijfslogo besteld. Om de perfecte fles voor YoungCapital te creëren zijn er, in samenwerking met hun marketing afdeling, een aantal sample rondes geweest. Waar we het proces begonnen met een fel oranje fles bedrukt met logo zijn we uiteindelijk geëindigd met een mat zwarte fles waarin het logo is gegraveerd. Een mooi eindresultaat.

YoungCapital gebruikt deze thermosflessen met logo voor verschillende events. Zo hebben zij laatst een golf event georganiseerd voor klanten waarbij de flessen werden uitgedeeld. Een waardevol relatiegeschenk want, zomer of winter, een Saywhat thermosfles is altijd handig voor onderweg of voor op kantoor. De fles houdt je drankje namelijk tot wel 12 uur warm en 24 uur koud.

De inhoud blijft in onze flessen 24 uur koud en 12 uur lang warm. Een thermosfles wordt dagelijks gebruikt waarbij de logo’s voor de gehele omgeving zichtbaar zijn. Met als resultaat dat de thermosflessen een groot en divers bereik hebben.

Naast een waardevol relatiegeschenk is de thermosfles met logo ook een duurzaam relatiegeschenk. Door het weg geven van de thermosflessen, draagt YoungCapital bij aan het reduceren van wegwerpafval zoals plastic flessen of papieren bekertjes. Zo houden we met elkaar de wereld een klein stukje schoner.

Heb je vragen of wil je meer weten over het bedrukken of graveren van de Saywhat thermosflessen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Onze andere blogs

Vervang wegwerp (plastic) voor duurzaam

Vervang wegwerp (plastic) voor duurzaam

Strijd jij mee voor een plasticvrije oceaan? Wanneer de productie en het gebruik van plastic niet veranderen, is er in 2050 meer plastic dan vis te vinden in onze oceanen. Een groot deel van het plastic dat wij als mens gebruiken komt in de zee terecht. Met deze 8 tips kan jij het gebruik van plastic verminderen!... Lees meer

RECEPTEN: 8x verse thee!

RECEPTEN: 8x verse thee!

Het is weer bijna winter. De dagen worden korter, de temperatuur daalt flink en het wordt weer tijd voor dekentjes en warme drankjes. Daarom hebben wij speciaal voor de theeliefhebbers 8 verse thee recepten. Gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten, waardoor je ook nog eens afval bespaart. ... Lees meer

Water is langer houdbaar in een fles gemaakt van RVS

Water is langer houdbaar in een fles gemaakt van RVS

Heb jij een idee hoe lang water uit de kraan houdbaar is? Bacteriën in water zie en proef je niet, maar kun je wel ruiken. Als je water muf ruikt zit het vol met bacteriën. Deze geur wordt veroorzaakt door de gassen die bacteriën uitscheiden. Wanneer je toch bedorven water gedronken hebt is dit vaak niet schadelijk voor je gezondheid.... Lees meer