Een duurzame thermosfles met een verhaal

World Animal Protection

Samen met World Animal Protection Nederland hebben wij een lijn van 7 Saywhat Bottles ontwikkeld. Bij aankoop van deze fles doneren we €5 aan World Animal Protection.

Met dit geld doen zij er alles aan om alle dieren, wereldwijd, te beschermen. Ze leveren directe (nood)hulp, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels. Zo zorgen ze ervoor dat wilde dieren in het wild blijven, en dieren in de veehouderij een beter leven krijgen. Help jij mee?

24 UUR KOUD

Koude dranken blijven tot wel 24 uur koud in de thermosfles.

12 UUR WARM

De Saywhat bottle houdt je drank 12 uur warm.

DUURZAAM

Ruil je plastic flesjes in voor een herbruikbare drinkfles

KWALITEIT

De thermosfles is gemaakt van RVS, is lekvrij, condensatievrij en BPA vrij.

Achter elke fles zit een verhaal…

Kijk je mee?

Biggetje World Animal Protection 500 ml thermosfles

VARKENS

Afschrikwekkende kleine hokjes, afgeknipte staarten en gemiddeld zo’n 30 kleine biggetjes per jaar… Zo ziet het leven er uit van een varken in de industriële veehouderij.

Shop nu

Olifant World Animal Protection 500 ml thermosfles

OLIFANTEN

Help jij mee aan het stoppen van olifantenritten? Zo’n ritje lijkt wel leuk, maar de meeste van deze dieren worden hun hele leven opgesloten, geslagen en uitgehongerd.

Shop nu

PAPEGAAI

Een papegaai als huisdier? Doe het niet! Jaarlijks worden er ontzettend veel papegaaien op een wrede manier gevangen, gekortwiekt en opgesloten om uiteindelijk in jouw woonkamer te staan.

Shop nu

Leeuw World Animal Protection 500 ml thermosfles

LEEUWEN

Ook leeuwen worden vaak gevangen gehouden zodat mensen met ze kunnen knuffelen of een selfie kunnen maken. Daarnaast wordt er veel op hen gejaagd als entertainment.

Shop nu

Beer World Animal Protection 500 ml thermosfles

BEREN

Meer dan 20.000 beren worden gevangen gehouden in veel te kleine kooien voor hun gal. Maar ook zijn ze slachtoffer van beer-honden gevechten of moeten ze dansen voor entertainment. Help jij mee dit te stoppen?

Shop nu

ARA’S

Een papegaai als huisdier? Doe het niet! Jaarlijks worden er ontzettend veel papegaaien op een wrede manier gevangen, gekortwiekt en opgesloten om uiteindelijk in jouw woonkamer te staan.

Shop nu

Walvis World Animal Protection 500 ml thermosfles

WALVISSEN

Wist je dat jaarlijks honderdduizenden walvissen en dolfijnen per ongeluk terecht komen in visnetten? Sommige dieren verdrinken gelijk, terwijl anderen soms weken vast zitten.

Shop nu

WORLD ANIMAL PROTECTION

World Animal Protection is een internationale organisatie die zich inzet voor een betere toekomst voor dieren. Wereldwijd leveren zij directe (nood)hulp in bijvoorbeeld rampsituaties, geven zij voorlichting over het leed van veel dieren in bijvoorbeeld de entertainment industrie en lobbyen zij voor betere wetten en regels. Al duizenden dieren zijn gered uit kleine kooien en andere erbarmelijke leefomstandigheden. Weten wat zij nog meer betekenen voor dieren? Neem dan een kijkje op hun website.

Samen met World Animal Protection willen wij naar een wereld waarin dierenleed niet meer bestaat, in wat voor situatie dan ook! Help jij mee?

HELP JIJ MEE?

Samen met World Animal Protection Nederland hebben wij zeven Saywhat Bottles ontworpen. Achter elk ontwerp zit een verhaal. Bij aankoop van een van deze zeven flessen doneren wij €5 naar World Animal Protection. Met dit geld redden zij beren van beer-hondengevechten in Pakistan, voorzien zij dieren van voedsel, water en medische zorg in rampsituaties, zetten zij zich in om een eind te maken aan het leed van wilde dieren in de toeristische entertainmentindustrie en zo kunnen we nog heel lang doorgaan.

Daarnaast zorg je met de Saywhat Bottle voor minder plastic flesjes en bekers waardoor die geen kans hebben om in de natuur terecht te komen. Help jij mee?