Verzending & Retourneren

Verzending & Retourneren

Verzenden

Alle verzendservices die Saywhat Bottles gebruikt, zijn voorzien van een track & trace code.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €3,95.
Let op: de bestelde items worden pas verzonden wanneer de betaling is ontvangen en goedgekeurd door Saywhat Bottles. Saywhat Bottles levert niet af op een postbusadres.

Levertijd

De geschatte levertijd in Nederland is voor 15.00uur besteld, binnen 1 á 2 werkdagen in huis. Deze levertijd geldt ook voor de gepersonaliseerde Saywhat Bottles. Met uitsluiting van feestdagen.

Foutief opgegeven adres

In het geval dat het pakket niet kan worden bezorgd door een fout in het opgegeven adres, en wanneer het pakket retour gezonden is door de betreffende pakketdienst, zullen de verzendkosten verhaald worden op de klant. De prijs van de bestelde items wordt geretourneerd wanneer Saywhat Bottles de bestelde items terug heeft ontvangen. Saywhat Bottles neemt contact op met de om u te informeren wanneer de bestelde items zijn ontvangen.

Voorraad

Mocht het voorkomen dat wij het product, na bestelling, niet meer op voorraad hebben, wordt de betaling automatisch teruggestort en wordt de klant op de hoogte gesteld.

Betaalmethoden

Tot op heden accepteren wij iDeal, Mastercard en Bancontact als betaalmethode.

Douane

Orders die verscheept worden buiten Nederland kunnen onderhevig zijn aan aangepaste wetgeving. Saywhat Bottles neemt geen verantwoordelijkheid voor elke vorm van extra vergoeding(en) of vertraging(en) van de verzonden items.

Contact & Vragen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw order of uw betaling dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@saywhatbottles.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Retourneren

Bent u niet tevreden met het product, is het beschadigd of defect? Informeer ons hierover via info@saywhatbottles.nl voordat u het product retourneert.
U heeft 14 dagen na ontvangst product om uw aankoop te kunnen retourneren. Als de 14 dagen zijn verstreken, kunt u het product niet meer retourneren en/of omruilen.

Bij retourneren is het vereist dat de Saywhat Bottle ongebruikt wordt terug gestuurd, in dezelfde staat als waarin u deze hebt ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij u niet terug betalen of het product omruilen. Zorg ervoor dat ook de verpakking van het product in dezelfde staat terug gestuurd wordt.

Gepersonaliseerde Saywhat Bottles

Gepersonaliseerde Saywhat Bottles kunnen niet geretourneerd of ingeruild worden.

Terugbetaling

Wanneer uw geretourneerde artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u een e-mail waar in staat dat Saywhat Bottle uw geretourneerde artikel in goede orde heeft ontvangen. Wij houden u op de hoogte van de status van uw geretourneerde artikel.

Al wordt uw retourzending goedgekeurd, wordt uw betaling automatisch terug gestort op uw rekening. Dit kan enkele dagen duren.

Heeft u nog geen terugbetaling ontvangen?

Indien het geval dat uw betaling na een aantal dagen nog niet terug gestort is op de rekening, vragen wij u contact met ons op te nemen via info@saywhatbottles.nl.

Producten worden alleen vervangen wanneer het product beschadigd of defect is.

Retouradres:

Saywhat Bottles B.V.
Ondernemingsweg 2B
2404 HN, Alphen aan den Rijn

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Heeft u vragen? Laat het ons weten via info@saywhatbottles.nl.