KNSB Talent Team Zuidwest: Een duurzame thermosfles voor de talenten

De laatste maanden van 2020 hebben wij zeker niet stil gezeten. Wij zijn super trots dat wij zoveel mooie merken en bedrijven mochten voorzien van een duurzame Saywhat Bottle gegraveerd of bedrukt met logo. Een van deze toffe bedrijven was de KNSB Talent Team Zuidwest. De KNSB Talent Team Zuidwest heeft al haar talenten een duurzame thermosfles cadeau gedaan, gegraveerd met logo en naam

De KNSB Talent Team Zuidwest bestaat uit verschillende teams: Langebaan, Inlineskaten en Shorttrack. Het Talent Team bestaat uit 44 talenten. Elk teamlid heeft zijn eigen gepersonaliseerde Saywhat Bottle gekregen! Met de thermosfles zijn plastic waterflesjes dus niet meer nodig. Daarnaast blijft drank 24 uur koud en 12 uur warm in de fles. Zo hebben ze heel de training door een koude fles water! En door de gegraveerde namen weet iedereen precies welke fles van hem of haar is. Ideaal tijdens de corona tijd!

KNSB Talent Team Zuidwest

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond zet zich in voor de versterking en promotie van de schaats- en inlineskatesport. Zij richten zich op de volle breedte van het schaatsen: topsport en breedtesport, verenigingen, commerciële partners en schaatsfans. Het talentontwikkeling van de KNSB is als een piramide opgebouwd. Talenten kunnen vanuit de baanselecties, gewesten of verenigingen geselecteerd worden voor een KNSB Talent Team. Zowel junioren als (neo)senioren kunnen deel uitmaken van een KNSB Talent Team-selectie en daarmee richt ieder KNSB Talent Team zich op de laatste drie fases van het MJOP: train trainen, trainen om te presteren en trainen voor de top.

Meer weten over het KNSB Talent Team Zuidwest? Lees dan hier verder!

Thermosfles personaliseren met naam

Een thermosfles met logo is een duurzaam en waardevol relatiegeschenk voor bijvoorbeeld personeel, klanten en relaties. Maar hoe leuk is het als je dit cadeau ook nog eens persoonlijk kan maken? Bij Saywhat Bottles is het mogelijk om je eigen thermosfles met logo ook nog eens te personaliseren met naam of tekst. Het graveren is mogelijk in elk lettertype zodat het geschenk totaal binnen de bedrijfshuisstijl past.

Graag ook jouw bedrijf verduurzamen en een persoonlijk relatiegeschenk geven? Neem dan nu actie en vraag een offerte aan!

 

Waarom is de Saywhat Bottle een duurzaam relatiegeschenk?
De Saywhat Bottle is het ideale relatiegeschenk. Niet alleen is een thermosfles heel persoonlijk en bruikbaar; hij is ook nog eens erg duurzaam!

Met één Saywhat Bottle bespaar je gemiddeld 167 plastic flesjes per jaar. Jaarlijks wordt er zo’n 250 miljard kilo plastic geproduceerd. De helft van dit aantal gebruiken we maar één keer en wordt daarna gelijk weer weggegooid. En hiervan komt een groot deel terecht in de rivieren en oceanen, namelijk zo’n 4,7 miljard kilo. Met een herbruikbare thermosfles hoef je dus nooit meer een plastic flesje te gebruiken! Maar Saywhat gaat nog een stapje verder: onze verpakking is namelijk 100% recyclebaar. Daarnaast bescherm je je fles met het katoenen zakje, waar je ook naar toe gaat!

De fles is niet alleen goed voor de oceaan, maar ook voor jou! De fles is gemaakt van roestvast staal (RVS) en is lek-, condens en BPA vrij. Daarnaast houdt de fles je drankje 24 uur koud en 12 uur warm. Dus nooit meer last van een koude koffie onderweg of op kantoor! Bij de aanschaf van een Saywhat Bottle draag je ook bij aan enkele goede doelen die wij steunen, zoals een World Animal Protection en het Olive Ridley Project. Wat wil je nog meer?

 

Meer weten over de Saywhat Bottle?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken, graveren en personaliseren van thermosflessen? Wij helpen je heel graag verder! Neem contact met ons op en samen bespreken we de wensen en alle mogelijkheden.